• <18 jaar, geen alcohol < 18 jaar deze site is niet voor jou!
  • Snel en betrouwbaar bezorgd
  • 14 dagen retour
  • Lid van Webwinkelkeur
  • De lekkerste wijnen en Champagnes
  • <18 jaar, geen alcohol < 18 jaar deze site is niet voor jou!
  • Snel en betrouwbaar bezorgd
  • 14 dagen retour
  • Lid van Webwinkelkeur
  • De lekkerste wijnen en Champagnes

DISCLAIMER

Algemeen 

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van Huis van Champagne. Door de webpagina huisvanchampagne.nl te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. 

Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een aankoop aan te gaan, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken of het controleren van uw leeftijd vanwege wetgeving vanuit de overheid. Wij streven er naar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. 

Huis van Champagne aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. BeschikbaarheidInformatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.  

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechtenHet auteursrecht op deze website berust bij Huis van Champagne of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Huis van Champagne. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door Huis van Champagne.